Boken släpper inte taget om mig

Jag läste EN MYRAS LIV för ett tag sedan. Tyckte så mycket om den. Den fortsätter att ge mig något och jag hör att jag rekommenderar den lite här och lite där.

Och kanske är det för att jag anar det svåra bråken och de engelska fraserna som används när man vill skydda sina barn från det hemska att man är på väg att skiljas. Jag tänker på hur författaren använder engelska språket för att skydda Myran från det föräldrarna säger till varandra, hur de försöker lindra men att det inte riktigt går. Barn läser av allt det vi inte tänker på. De hör tonfall, de ser kroppsspråket och de vet att något inte står rätt till men varför vet de inte riktigt.

Jag läste boken för ett tag sedan och upptäcker hur den håller mig kvar och fortsätter sitt samtal med mig.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: