Bok- och läsrapportören 11 år, del 2:

Det kommer ett långt sms i läsambassadörens mobiltelefon. Jag får dela det och därför gör jag det:

sms

Hej igen!

Jag har läst många böcker sedan sist, men det är en bok som jag vill berätta om idag. Sju förtrollande kvällar av Mårten Sandén. Den här boken är en av de bästa böcker jag har läst! Jag kom in i en helt annan värld, som var helt underbar. Historien var inte lik någon annan som jag någonsin läst, på ett väldigt bra sätt! Det kändes som allt utspelade sig i en overklig tid, både för längesedan och i nutid. Historien förstår jag inte hur någon kan komma på, då den var både klurig och så sammanhängande och lätt att förstå.

En vanlig kille får plötsligt en dag sju biobiljetter till den nedlagda bion som hans bror brukade gå till. Det blir resor i tiden, nya vänner och minnen av hans döda bror. Jag tyckte som sagt om boken otroligt mycket och tipsar starkt  om den!

=)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: